2009. április 14.

J. R. Ward: Síron túli szerető (10/10)



A Fekete Tőr Testvériség második részében sem volt hiány szexből. Ez a rész Hollywood vagyis Rhage életéről szól. Ő az, aki nem tudja levakarni magáról a nőket és szüksége is van rájuk. Az átok, amely sújtja most végre értelmet kap, hiszen Rhage életébe is elérkezik A Nő, akiért mindenre képes, és akiért mindent hajlandó lenne feláldozni: Mary.
Megismerhetjük Zsadist félszeg lelkét is, hiszen vérrabszolgaként sokat szenvedett, és megtudhatjuk, hogy a zord külső nem mindig takar zord belsőt.

Nem nyújtanám túl hosszúra a könyv bemutatását, hiszen elmesélni nem lehet, ezt át kell élni, és nekem sikerült két nap alatt. A felfűtött szexualitás talán még jobban kiérződik itt, mint az előző részben. A vámpír sztori egyáltalán nem félelmetes inkább izgató, normálisan esznek és egymásból táplálkoznak, szóval az emberek gyilkolászása itt egyáltalán nem téma. A síron túli szerető történetét egyértelműen az Alkonyat sztorijához tudnám hasonlítani. A szegény szerencsétlen Mary és a lélegzetelállító Rhage tiszta Bella és Edward. Az önfeláldozás, az igaz szerelem, amelyért meg kell küzdeni. Hát igen. Hol van az én Edwardom már?
Egyértelmű tizes, a gyors olvasás és a tartalom miatt is.

Előző rész itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése